V KONGRES SKOJ-a – OMLADINA ★ BORBA ★ ALTERNATIVA

Obaveštavamo javnost, članove i simpatizere da će se V Kongres Saveza komunističke omladine Jugoslavije održati u nedelju, 26.02.2023. godine, pod sloganom “Omladina, borba, alternativa!”

 

Kongres će analizirati rad i dostignuća SKOJ-a u periodu od IV kongresa do danas, dok će u isto vreme diskutovati o potrebnim rezolucijama koje će odrediti pravac borbe i rada SKOJ-a u narednom periodu. Takođe, raspravljaće se i o budućim planovima i taktici. Nakon diskusija, biće izabran novi Centralni komitet, Sekretarijat i Prvi sekretar SKOJ-a.

 

Uverenja smo da će V Kongres SKOJ-a značajno unaprediti rad i profesionalnost naše organizacije. Fokus V Kongresa SKOJ-a jeste upravo na rešavanju problema mladih, i kao takav daće nov impuls našim kadrovima koji će radničku i seosku omladinu u Srbiji povesti u odlučnu borbu za socijalističku alternativu.

 

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd,

15.02.2023.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

ŠAPIĆU DALJE RUKE OD KUĆE CVEĆA I KOMUNISTA PODIĆI BISTU ŽARKU MARINOVIĆU ISPRED PRAVNOG FAKULTETA 25 GODINA NATO AGRESIJE – NE OPRAŠTAMO, NE ZABORAVLJAMO KONCERT KOREJSKE GRUPE „HOPE BIRD“ POVODOM GODIŠNJICE NATO AGRESIJE SOLIDARNOST I SAUČEŠĆE NARODU RUSIJE

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A