SVI SMO MI PEĐA

U ponedeljak u popodnevnim časovima nepoznata osoba je uputila pretnje smrću članu Centralnog komiteta Saveza komunističke omladine Jugoslavije i kandidatu na listi Ruske stranke za narodnog poslanika Predragu Ivanovu. Nepoznata osoba je preko skrivenog broja poručila Predragu Ivanovu i njegovoj porodici mrtvački sanduk, rekavši pri tome „komunjaro dobro me sad slušaj! Pokojniku treba iseći nokte, jer mi samo kupamo i zakopavamo“.

 

Pre toga, u nedelju, Predragu Ivanovu, pretnje su upućene i preko društvene mreže instagram, gde mu je poručeno da će biti zaklan prvom prilikom. Predrag Ivanov je ove pretnje prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova.

 

Pojedinci i organizacije koje napadaju naše članove pokušavaju da nas zastraše. Prerdrag Ivanov je pošten radnik, častan čovek, komunista, čovek posebnoga kova, tako da pretnje upućene njemu ga neće zastrašiti! SKOJ ove morbidne pretnje shvata ozbiljno i naša organizacija će preduzeti sve mere kako bi zaštitila Predraga Ivanova i sve naše članove. SKOJ poziva javnost da osudi ove užasne pretnje koje su upućene našem drugu i kandidatu za narodnog poslanika. SKOJ zahteva od nadležnih organa da pronađu i na adekvatan način kazne počinioce.

 

Mi se nadamo da ne živimo na divljem zapadu i da će nadležni organi procesuirati osobe koje su pretile Preragu Ivanovu. Napad na jednog našeg člana je napad na sve nas! Svi smo mi Peđa!

 

Sekretarijat Saveza Komunističke omladine Jugoslavije,

20.12.2023.

Beograd.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

DAN BORCA U ZEMUNU – SLAVA OSLOBODIOCIMA! DAN BORCA U ZEMUNU – BEOGRAD JE SLOBODAN! SKOJEVCI POZDRAVILI IZBOR DRUGA ĐENIĆA ZA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE ZEMUN SKOJ UČESTVOVAO NA ANTI-IMPERIJALISTIČKIM SKUPOVIMA U JUŽNOJ KOREJI KOMUNISTA ODBORNIK U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A