SOLIDARNOST I SAUČEŠĆE NARODU RUSIJE

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) upućuju najdublje saučešće porodicama i bliskima nastradalih u terorističkom napadu koji se juče dogodio u tržnom centru i koncertnoj dvorani “Krokus siti” u Moskvi.

 

Teroristi su na najpodmukliji i kukavički način rešili da iskoriste situaciju u napetim međunarodnim okolnostima, a posebno u momentu kad je Rusija angažovana na odbrani svog naroda u Ukrajini u kojoj Zapad predvođen SAD vodi rat protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca.

 

Pošlo im je za rukom da ubiju više desetina nevinih ljudi, i rane još preko stotinu, ali im nije pošlo za rukom da raseju strah, razbiju jedinstvo i ponize narod Rusije. Nalogodavci i izvršioci ovog monstruoznog zločina moraju biti najstrože kažnjeni.

 

Naš narod će i u ovim teškim trenucima biti uz bratski narod Rusije sa uverenjem da će kao i uvek smoći snage da zlo potuče do nogu.

 

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd,

23.03.2024.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJEVCI POZDRAVILI IZBOR DRUGA ĐENIĆA ZA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE ZEMUN SKOJ UČESTVOVAO NA ANTI-IMPERIJALISTIČKIM SKUPOVIMA U JUŽNOJ KOREJI KOMUNISTA ODBORNIK U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN ODRŽAN SKUP TITO DA OSTANE – GANGULA DA ODE ALEKSANDAR ĐENIĆ KANDIDAT KOMUNISTA ZA PREDSEDNIKA GO ZEMUN

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A