SKOJ UČESTVOVAO NA SEDMOM KONGRESU LKSM-a

Na sedmom Kongresu Lenjinskog Komsomola Ruske Federacije, kao i na obeležavanju 105. godišnjice ove organizacije, SKOJ je predstavljao član Komiteta za međunarodne odnose, drug Ilija Živković. On je pozdrave SKOJ-a preneo na samom Kongresu, gde je istakao važnost saradnje između naših organizacija.

 

Takođe, na međunarodnom seminaru organizovanom u sklopu Kongresa, drug Ilija je izneo poziciju naše partije po pitanju trenutne međunarodne situacije, odnosno potrebe za jačanjem međusobne saradnje komunista u borbi protiv najvećeg neprijatelja radnih ljudi, zapadnog imperijalizma. Na tom seminaru, SKOJ je pružio potpunu podršku narodu Donjecka i Luganska u ratu protiv NATO-a.

 

Susreti sa generalnim sekretarom KPRF drugom Genadijem Zjuganovim, prvim sekretarom LKSM Vladimirom Isakovim, kao i delegatima brojnih lokalnih komiteta LKSM, pokazali su odlične odnose naših partija i omladina, što predstavlja dobru osnovu za dalje jačanje međusobne saradnje.

 

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

Beograd,

08.11.2023.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

DAN BORCA U ZEMUNU – SLAVA OSLOBODIOCIMA! DAN BORCA U ZEMUNU – BEOGRAD JE SLOBODAN! SKOJEVCI POZDRAVILI IZBOR DRUGA ĐENIĆA ZA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE ZEMUN SKOJ UČESTVOVAO NA ANTI-IMPERIJALISTIČKIM SKUPOVIMA U JUŽNOJ KOREJI KOMUNISTA ODBORNIK U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A