SILEDŽIJE SZS DALJE RUKE OD RADNIH LJUDI

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije osuđuju sinoćnji divljački napad na radnike JKP „Gradska čistoća“ u Terazijskom tunelu u Beogradu od strane ostrašćenih Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih jurišnika.

 


Razlog za napad na ljude koji su samo radili svoj posao je potpuno skandalozan, odnosno na njih su SZS siledžije fizički nasrnule, maltretirale ih i lepile plakate i nalepnice po njima, samo zato što su izvršavali svoju dužnost i čistili grad, u konkretnom slučaju Terazijski tunel.

 

NKPJ i SKOJ upozoravaju buržoaske nasilnike iz redova SZS da drže svoje ruke dalje od radničke klase te da naša Partija i omladinski Savez neće tolerisati ugrožavanje bezbednosti ljudi koji žive od svoga rada. NKPJ i SKOJ zahtevaju od policije da odmah pronađe počinioce ovog grozomornog napada a javnost pozivaju da se solidariše sa radnicima JKP „Gradska čistoća“ koji su bili njegove žrtve.

 

Sekretarijat Nove komunističke partije Jugoslavije,

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

Beograd,

24. 02. 2019.

 

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

KOMUNISTI IZRAZILI SOLIDARNOST SA KUBOM MURAL POVODOM 60 GODINA OSVAJANJA KOSMOSA NKPJ I SKOJ PREDALI PISMO SI ĐINPINGU I KP KINE STOP BUS PLUS MAFIJI NKPJ I SKOJ OBELEŽILI 4. JUL – DAN BORCA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A