POZIV NA ANTIFAŠISTIČKI LETNJI KAMP

U saradnji sa organizacijom SUBNOR Beograda, od 6. do 9. avgusta u Bojčinskoj šumi u Surčinu, Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) organizuje “Antifašistički letnji kamp, Bojčinska šuma 2013”.

Cilj održavanja manifestacije je jačanje antifašističke, patriotske i slobodarske svesti u redovima progresivne omladine kao i obeležavanje tradicija Narodnooslobodilačke borbe i partizanskog pokreta u Drugom svetskom ratu, predvođene slavnom Komunističkom partijom Jugoslavije (KPJ). U okviru Antifašističkog letnjeg kampa biće održana brojna predavanja, susreti sa borcima NOR-a, koncerti, video projekcije, promocija publikacija sa tematikom iz NOR-a i drugih oslobodilačkih ratova i izložba „Žene u NOR-u“.

Dnevni program kampa će trajati svakog dana od 7 do 18 sati, i moći će da mu prisustvuju svi zainteresovani dok će noćnom programu moći da prisustvuju samo prijavljeni za kampovanje. Svi antifašistički orijentisani omladinci i omladinke do 30 godina starosti, koji žele da učestvuju na “Antifašističkom letnjem kampu, 2013“ mogu da se jave na:

brojeve telefona:

064-086-04-92

061-156-61-21

email adresu: letnjiantifakamp@gmail.com

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd,

27. jul 2013.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

KOMUNISTI IZRAZILI SOLIDARNOST SA KUBOM MURAL POVODOM 60 GODINA OSVAJANJA KOSMOSA NKPJ I SKOJ PREDALI PISMO SI ĐINPINGU I KP KINE STOP BUS PLUS MAFIJI NKPJ I SKOJ OBELEŽILI 4. JUL – DAN BORCA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A