PETICIJA ZA ZABRANU YOUTUBE KANALA BAKE PRASETA

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ), zgrožen internet nasiljem koje na njemu promoviše, pokrenuće peticiju za ukidanje jutjub kanala Bogdana Ilića zvanog Baka Prase i poziva javnost da je podrži svojim potpisom.

 

Takođe, SKOJ apeluje na medije u Srbiji da ignorišu retrogradne i skandalozne aktivnosti tog “zlatnog papagaja” današnjice koji se ruga deci iz radničkih porodica, demonstrira najprimitivniji seksizam i promoviše korišćenje narkotika.

 

Baka Prase je oličenje kiča, šunda, snobizma, pokondirenosti, bahatosti i parazitizma koji izražavajući svoje komplekse štetno utiče na mlade naraštaje i navodi ih na stranputicu.

 

SKOJ poziva progresivnu omladinu da bojkotuje javne “nastupe” besprizornog Bake Praseta kao i da među svojim vršnjacima agituje protiv nazadnih i nakaradnih stavova koje on bestidno pokušava da širi.

 

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije

 

Beograd,

 

09. 09. 2022.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJEVCI POZDRAVILI IZBOR DRUGA ĐENIĆA ZA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE ZEMUN SKOJ UČESTVOVAO NA ANTI-IMPERIJALISTIČKIM SKUPOVIMA U JUŽNOJ KOREJI KOMUNISTA ODBORNIK U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN ODRŽAN SKUP TITO DA OSTANE – GANGULA DA ODE ALEKSANDAR ĐENIĆ KANDIDAT KOMUNISTA ZA PREDSEDNIKA GO ZEMUN

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A