NKPJ I SKOJ ODRŽALI ZAVRŠNI PREDIZBORNI SKUP

Nova komunistička partija Jugoslavija i Savez komunističke omlaidne Jugoslavije održali su završni predizborni skup u utorak 12. 12. 2023. godine u Beogradu. Tim povodom, naša partija i naš omladinski Savez su predstavili naše kandidate na izbornoj listi Ruske stranke pod rednim brojem 16. na republičkim izborima.

 

Tim povodom su se obratili naši kandidati, drug Ilija Živković, Miloš Karavezić i Aleksandar Đenić. Pored njih, prisutni su bili i kandidati Predrag Ivanov i Petra Ristić. Naši drugovi su istakli značaj ovih izboira za našu zemlju i našu partiju. Oni su takođe spomenuli da se mi razlikujemo od drugih partija, jer mi ne vodimo samo borbu tokom izbornog ciklusa, već svakodnevno.

 

Naši kandidati su istakli da je narod pozitivno reagovao u kampanji na naše stavove. Takođe, obišli smo dosta gradova po Srbiji, a ujedno smo se zahvalili više stotina naših članova koji su skoro dva meseca daonoćno učestovali u kampanji. Isto tako je napomenuto, da je naša lista jedina u kampanji istakla da će se zalagati za interese radničke klase, da je za momentalno prekidanje diplomatskih bilateralnih odnosa sa cionističkim režimom u Izrealu i da smo za ukidanje Bolonjske deklaracije u visokom obrazovanju, ukidanje privatnog školstva i za besplatno i svima dostupno obrazovanje. Takođe, naša lista je konstatno isticala da smo za članstvo Srbije u BRIKS-u, kao i protiv ulaska u NATO i EU.

 

Naša partija i SKOJ su istakli da očekujemo dobar rezultat na izborima, a da nakon izbora krećemo odmah u borbu za običnog čoveka i njegova prava. Na kraju, naši kandidati su pozvali okupljene da daju podršku listi broj 16. na ovim izborima i da na taj način daju glas našim kandidatima!

Sekretarijat Nove komunističke partije Jugoslavije,

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

13. 12. 2023.

Beograd.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJEVCI POZDRAVILI IZBOR DRUGA ĐENIĆA ZA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE ZEMUN SKOJ UČESTVOVAO NA ANTI-IMPERIJALISTIČKIM SKUPOVIMA U JUŽNOJ KOREJI KOMUNISTA ODBORNIK U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN ODRŽAN SKUP TITO DA OSTANE – GANGULA DA ODE ALEKSANDAR ĐENIĆ KANDIDAT KOMUNISTA ZA PREDSEDNIKA GO ZEMUN

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A