NKPJ I SKOJ NASTAVLJAJU PREDIZBORNE AKTIVNOSTI

Pozivamo sve članove i simpatizere NKPJ-SKOJ, radnike, omladinu, penzionere, seljake, najšire narodne slojeve da daju i overe svoj potpis za izbornu listu „Socijalizam jedini izlaz – NKPJ-SKOJ“ za predstojeće republičke izbore u Srbiji.

 

Posle ukidanja vanrednog stanja i nastavka predizbornih radnji, NKPJ i SKOJ su pokrenuli procese daljeg sakupljanja potpisa za našu listu.

 

Usled određenih proceduralnih problema nakon vanrednog stanja bili smo prinuđeni da izmenimo naziv nosioca liste i registrujemo novu grupu građana formalnog nosioca liste. Ovaj zadatak je uspešno završen te se prikupljanje potpisa u punom obimu za našu izbornu listu nastavlja.

 

Novina je to što se potpisi ne overavaju samo kod notara, već pored notara svoj potpis možete overiti i u bio kojoj opštini širom Srbije, što je značajna pogodnost za manja mesta u kojima nema notara.

 

Formular izjave davanja potpisa za listu „Socijalizam jedini izlaz – NKPJ-SKOJ“ možete naći na linku ispod:

 

Izjava birača

 

Pošto overite Vaš potpis molimo da ga dostavite u centralu NKPJ-SKOJ, Beograd, Ustanička 17.

 

Takođe, NKPJ-SKOJ će organizovati prikupljanje potpisa na različitim lokacijama u Srbiji uz prisustvo notara, a o ovim aktivnostima ćemo podrobnije izvestiti uskoro.

 

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd,

16. 05. 2020.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

INICIJATIVА ZA POSTAVLJANJE BISTE SI ĐINPINGU U BEOGRADU NKPJ-SKOJ U RADNOJ POSETI AMBASADI KUBE 60 GODINA OD OSVAJANJA KOSMOSA SREĆAN 4. APRIL, DAN STUDENATA STOP BLOKADI KUBE

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A