LISTA SOCIJALIZAM JEDINI IZLAZ PREDALA POTPISE RIK-u

U petak 05. juna u 18:30 časova predstavnici NKPJ-SKOJ su predali prikupljene potpise za listu “Socijalizam jedini izlaz”.

 

Kolona naših aktivista je nosila pored kutija s potpisima partijske i skojevske zastave, praćena zvucima melodije iz popularne jugoslovenske serije “Povratak otpisanih”.

 

Pored predaje prikupljenih potpisa Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) ovo je bila prilika da se ponovi naš stav o nužnosti izmene nedemokratskog i antikomunističkog izbornog zakona koji je na snazi u Srbiji, a s čijim posledicama smo se svakodnevno suočavali u čitavom predizbornom procesu.

 

 

Tim povodom naš Generalni sekretar, drug Banjanac dao je izjavu za medije u RIK-u koju možete pogledati na linku ispod.

 

 

Predstavnici RIK-a su konstatovali izvesne propuste u vezi predate dokumentacije i potpisa i uz pismeno obrazloženje dostavljeno naknadno naložili da se isti otklone u narednih 48 sati.

 

 

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd,

06. 06. 2020.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA AMBASADE DNR KOREJE IZ ŠTAMPE IZAŠAO 44. GLASNIK SKOJ-A ODRŽANA PROJEKCIJA FILMA BITKA ZA ALŽIR SOLIDARNOST SA GRČKIM KOMUNISTIMA – FAŠISTIČKE BANDE DALJE RUKE OD ČLANOVA KNE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN OSLOBOĐENJA OPOVA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A