CENA KAMP U BEOGRADU

Obaveštavamo članove, simpatizere i prijatelje SKOJ-a da će se CENA kamp održati u Beogradu, u periodu od 28. do 31. avgusta. CENA (komitet Evropa i Severna Amerika) kamp jeste godišnji sastnak komunističkih i antiimperijalističkih organizacija iz Evrope i Severne Amerike, članica Svetske federacije Demokratske omladine (WFDY). Beograd je do sad bio domaćin CENA kampa dva puta, 2013. i 2019. godine.

 

Ovogodišnji CENA kamp održava se pod sloganom „YES TO PEACE, NO TO NATO“, a posvećen je borbi protiv NATO pakta i solidarnosti sa Srbima na Kosovu i Metohiji. Kamp će okupiti 16 organizacija iz 14 zemalja, koje će tokom sledećeg vikenda poslati čvrstu poruku protiv širenja NATO-a i okupacije južne srpske pokrajine.

 

Pozivamo sve zainteresovane da se uključe u pripremu i realizaciju CENA kampa, kao i da učestvuju na seminarima u subotu i nedelju. Učestvovanje na kampu predstavlja idealnu priliku za upoznavanje mladih komunistkinja i komunista iz inostranstva, te sticanje i razmenu iskustava po pitanju borbe protiv imperijalizma i kapitalizma, za komunističku budućnost. Ukoliko ste zainteresovani za učestvovanje u radu CENA kampa, možete se javiti u dm, ili na broj 063-454-471.

 

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

Beograd,

22.07.2023.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJEVCI POZDRAVILI IZBOR DRUGA ĐENIĆA ZA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE ZEMUN SKOJ UČESTVOVAO NA ANTI-IMPERIJALISTIČKIM SKUPOVIMA U JUŽNOJ KOREJI KOMUNISTA ODBORNIK U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN ODRŽAN SKUP TITO DA OSTANE – GANGULA DA ODE ALEKSANDAR ĐENIĆ KANDIDAT KOMUNISTA ZA PREDSEDNIKA GO ZEMUN

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A