ANTIFAŠISTI IZLEPILI DAČIĆA I BRAUNOVIĆA SA ČETNIČKIM KOKARDAMA

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) pozdravlja izlepljene plakate sa likovima Ivice Dačića i Igora Braunovića na čijim glavama stoje četničke korade, a ispod njih piše (po)četnici koji su osvanuli u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu i drugim centralnim beogradskim ulicama. Ova antifašistička akcija imala je za cilj da raskrinka lažnog levičara, antifašistu i poštovalaca partizanskog nasleđa Ivicu Dačića, koji na svojoj listi za narodnog poslanika ima Igora Braunovića, čoveka koji je otvorio nelegalni muzej ratnog zločinca i izdajnika srpskog naroda Dragoljuba Draže Mihailovića.

 

U svokoj izbornoj kampanji, Ivica Dačić se predstavlja kao poštovalac partizanskog pokreta i naslednik komunista, koristeći komunističku ikonografiju, želeći da na taj način privuče komunističke, antifašističke i levičarske glasove.

 

Ivica Dačić je učestovao u svim vladama koje su rehabilitovale čitničke zlikovce i po tom pitanju nije ništa uradio to da spreči. Ivica Dačić od trenutka kada je postao predsednik SPS-a vodi permanentu antinarodnu politiku, koja nema nikakvih dodirnih tačaka sa humanističkim idejama levice.

 

Međutim, stavljajući drugi put za redom Igora Braunovića na listu SPS-a za narodnog poslanika više niko nema iluzije o Ivici Dačiću kao poštovaocu partizanskog i antifašističkog pokreta. U tom smislu, ova anitfašistička akcija je imala za cilj da ukaže na to da Ivica Dačić učestvuje aktivno u reviziji i falsifikovanju istorije. Jedino na ovim izborima kandidati NKPJ – SKOJ-a, koji se nalaze na listi Ruske stranke se bore protiv revizije istorije!

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

13. 12. 2023.

Beograd.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJEVCI POZDRAVILI IZBOR DRUGA ĐENIĆA ZA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE ZEMUN SKOJ UČESTVOVAO NA ANTI-IMPERIJALISTIČKIM SKUPOVIMA U JUŽNOJ KOREJI KOMUNISTA ODBORNIK U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN ODRŽAN SKUP TITO DA OSTANE – GANGULA DA ODE ALEKSANDAR ĐENIĆ KANDIDAT KOMUNISTA ZA PREDSEDNIKA GO ZEMUN

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A