25 GODINA NATO AGRESIJE – NE OPRAŠTAMO, NE ZABORAVLJAMO

NKPJ i SKOJ su u nedelju, 24.03.2024. godine, obeležili 25 godina NATO agresije na našu zemlju skupom u Parku prijateljstva na Novom Beogradu.

 

Tom prilikom, Generalni sekretar NKPJ, drug Aleksandar Banjanac i Prvi sekretar SKOJ-a, drug Miloš Karavezić, položili su vence na spomenik “Večna vatra”, koji je posvećen stradalima u NATO agresiji na našu zemlju. Ovom prilikom je još jednom poslata snažna poruka protiv okupacije naše južne pokrajine, kao i svih zločina, okupacije i eksploatacije koje sateliti SAD-a čine u raznim krajevima planete, danas pre svega u Palestini i Ukrajini. Učesnici su, takođe, još jednom ponovili zahtev da se plamen Večne vatre, ugašen nakon petooktobarskog puča, ponovo upali.

 

Kao i prethodnog dana u Zemunu, i ovde su nastupili naši prijatelji iz Koreje, odnosno muzička grupa “Hope Bird”. Uprkos jakoj kiši, učesnici su poslali i jaku poruku protiv američke okupacije Južne Koreje.

 

Na ovom skupu su učestvovale i delegacije iz Italije, Hrvatske, Makedonije i Grčke, kao i predstavnik naše organizacije iz Crne Gore.

 

NATO UBICE NAPOLJE IZ SRBIJE!

 

NATO KILLERS GO HOME!

Sekretarijat NKPJ,

 

Sekretarijat SKOJ-a,

 

Beograd,

 

27.03.2024.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJEVCI POZDRAVILI IZBOR DRUGA ĐENIĆA ZA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE ZEMUN SKOJ UČESTVOVAO NA ANTI-IMPERIJALISTIČKIM SKUPOVIMA U JUŽNOJ KOREJI KOMUNISTA ODBORNIK U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN ODRŽAN SKUP TITO DA OSTANE – GANGULA DA ODE ALEKSANDAR ĐENIĆ KANDIDAT KOMUNISTA ZA PREDSEDNIKA GO ZEMUN

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A