ZA BEOGRAD BEZ FAŠIZMA

Naši aktivisti su 04. februara uzeli učešće u protestnoj akciji povodom sramnog provokatorskog pokušaja fašističkih grupica koje deluju u našem glavnom gradu da odaju poštu izdajniku našeg naroda i saradniku okupatora Milanu Nediću.

Skup je bio organizovan ispred bivše zgrade OZNE u centru Beograda u kojoj je posle Drugog svetskog rata bio pritvoren Milan Nedić, i gde je kukavičkim činom samoubistva upravo na današnji dan, 04. februara 1946. pokušao da pobegne od odgovornosti za stravične zločine nad svojim narodom i saradnju s naci-fašističkim okupatorom.

Naši aktivisti su uzvikivali parole poput „kukavica – samoubica“, „Nedić fašista služio je Hitlera“ i druge, pritom noseći naše postere „Komunisti za Beograd“.

Ovom akcijom nastavljene su aktivnosti u okviru kampanje za predstojeće izbore u Beogradu. Akcija je prenela našu važnu poruku – da su komunisti za Beograd bez fašizma, za Beograd u kom se ne podstiče istorijski revizionizam, veličanje fašističkih sluga, zlikovaca i krvnika naroda već solidarnost, sloboda i istinsko rodoljublje.

Komunisti za Beograd bez fašizma!

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

04. 02. 2018.

Please follow and like us:

Pratite nas na:

Facebook
Google+
http://www.skoj.org.rs/za-beograd-bez-fasizma">
Twitter
YouTube

NAJNOVIJE:

SAOPŠTENJE WFDY O KRVAVOM NASILJU IZRAELA PROTIV NARODA PALESTINE ŽIVEO DAN POBEDE 200. ROĐENDAN MARKSA NKPJ I SKOJ PONOSNO OBELEŽILI 1. MAJ NASTAVLJAMO LINIJU USPEHA