ZA BEOGRAD BEZ FAŠIZMA

Naši aktivisti su 04. februara uzeli učešće u protestnoj akciji povodom sramnog provokatorskog pokušaja fašističkih grupica koje deluju u našem glavnom gradu da odaju poštu izdajniku našeg naroda i saradniku okupatora Milanu Nediću.

Skup je bio organizovan ispred bivše zgrade OZNE u centru Beograda u kojoj je posle Drugog svetskog rata bio pritvoren Milan Nedić, i gde je kukavičkim činom samoubistva upravo na današnji dan, 04. februara 1946. pokušao da pobegne od odgovornosti za stravične zločine nad svojim narodom i saradnju s naci-fašističkim okupatorom.

Naši aktivisti su uzvikivali parole poput „kukavica – samoubica“, „Nedić fašista služio je Hitlera“ i druge, pritom noseći naše postere „Komunisti za Beograd“.

Ovom akcijom nastavljene su aktivnosti u okviru kampanje za predstojeće izbore u Beogradu. Akcija je prenela našu važnu poruku – da su komunisti za Beograd bez fašizma, za Beograd u kom se ne podstiče istorijski revizionizam, veličanje fašističkih sluga, zlikovaca i krvnika naroda već solidarnost, sloboda i istinsko rodoljublje.

Komunisti za Beograd bez fašizma!

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

04. 02. 2018.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJ TRAŽI ULICU ZA MARADONU ZAJEDNIČKA DEKLARACIJA 20 EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA SKOJ UČESTVOVAO NA ONLINE KONFERENCIJI EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA POKRENUTA INICIJATIVA „ZAUSTAVIMO PRIVATIZACIJU APOTEKA BEOGRAD“ ČETNIČKA OMLADINA HOĆE DA KOLJE ALEKSANDRA ĐENIĆA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A