WFDY ZA MEĐUNARODNI DAN SOLIDARNOSTI SA NARODOM PALESTINE

WFDY ovom prilikom izražava potpunu solidarnost i podršku u borbi  i patnji palestinskog naroda. Region Srednjeg istoka već nekoliko godina iskusio je mnoge tragične periode u njegovoj istoriji. Eskalacija imperijalističke agresije cilja na stvaranje  “NOVOG BLISKOG ISTOKA”, sa konačnim ciljem kontrole energetskih izvora, cevovoda i eksploatacije sirovina vodeći negativne razvoje za narode u regiji.

 

Izrael, glavna alatka imperijalizma u ovoj regiji nastavlja sa pritiscima na narod Palestine, racijama, hapšenjima i raseljavanjima. Palestinski problem je jedan od neprestanih konflikata na Srednjem istoku i predstavlja glavnu prepreku za mir u regionu. Njegovo ovekovečenje je jedno od najvećih problema naroda u regiji.

 

Mi ćemo nastaviti podršku narodu Palestine svom našom snagom. Mi podržavamo primenu Rezolucije UN i povlačenje izraelskih trupa sa okupirane palestinske teritorije, u Golanskoj Visoravni i ostatku okupiranih arapskih zemalja.

 

Živeo palestinski narod!

 

Živela internacionalna solidarnost!

 

Viva Palestina!

 

28.11.2018.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

ZAJEDNIČKA DEKLARACIJA 20 EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA SKOJ UČESTVOVAO NA ONLINE KONFERENCIJI EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA POKRENUTA INICIJATIVA „ZAUSTAVIMO PRIVATIZACIJU APOTEKA BEOGRAD“ ČETNIČKA OMLADINA HOĆE DA KOLJE ALEKSANDRA ĐENIĆA STOP PRODAJI SAVA CENTRA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A