WFDY ZA MEĐUNARODNI DAN SOLIDARNOSTI SA NARODOM PALESTINE

WFDY ovom prilikom izražava potpunu solidarnost i podršku u borbi  i patnji palestinskog naroda. Region Srednjeg istoka već nekoliko godina iskusio je mnoge tragične periode u njegovoj istoriji. Eskalacija imperijalističke agresije cilja na stvaranje  “NOVOG BLISKOG ISTOKA”, sa konačnim ciljem kontrole energetskih izvora, cevovoda i eksploatacije sirovina vodeći negativne razvoje za narode u regiji.

 

Izrael, glavna alatka imperijalizma u ovoj regiji nastavlja sa pritiscima na narod Palestine, racijama, hapšenjima i raseljavanjima. Palestinski problem je jedan od neprestanih konflikata na Srednjem istoku i predstavlja glavnu prepreku za mir u regionu. Njegovo ovekovečenje je jedno od najvećih problema naroda u regiji.

 

Mi ćemo nastaviti podršku narodu Palestine svom našom snagom. Mi podržavamo primenu Rezolucije UN i povlačenje izraelskih trupa sa okupirane palestinske teritorije, u Golanskoj Visoravni i ostatku okupiranih arapskih zemalja.

 

Živeo palestinski narod!

 

Živela internacionalna solidarnost!

 

Viva Palestina!

 

28.11.2018.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

KOMUNISTI IZRAZILI SOLIDARNOST SA KUBOM MURAL POVODOM 60 GODINA OSVAJANJA KOSMOSA NKPJ I SKOJ PREDALI PISMO SI ĐINPINGU I KP KINE STOP BUS PLUS MAFIJI NKPJ I SKOJ OBELEŽILI 4. JUL – DAN BORCA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A