VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Izborna komisija pri Gradskoj upravi Grada Beograda je danas 18.02. pozvala zastupnika i nosioca liste „KOMUNISTI ZA BEOGRAD – NKPJ – SKOJ“ druga Aleksandra Đenića i obavestila ga da je lista koju smo predali u petak 16.02. nepotpuna.

Navedeno je nekoliko manjkavosti koje je prijava naše liste imala. Dva glavna problema su vezana za, kako su naveli, nepotpun broj potpisa za listu, kao i za problem pravnog nosioca kog nisu mogli naći u registru udruženja građana, što je navodno rezultat nejasno navedenog naziva udruženja nosioca liste.

Saopšteno nam je da imamo rok za žalbu Izbornoj komisiji u naredna 24 sata. U ovom trenutku ostaje nejasno da li će posle tog roka naša lista moći da otkloni/nadoknadi eventualne stvarne manjkavosti.

Iako je prerano išta tvrditi u ovom momentu,smatramo da postoji velika bojazan da tendenciozno birokratskim manipulacijama naša lista bude eliminisana. Time bi se izjalovio veliki trud koji su naši aktivisti na terenu uložili, kao i zančajna podrška koju smo dobili u procesu skupljanja potpisa.

O svim daljim detaljima u vezi sudbine naše liste blagovremeno ćemo obavestiti javnost.

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd,

18.02.2018.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

1. MAJ – NAŠ PRAZNIK, NAŠA GORDOST NKPJ I SKOJ PREDALI PROTESNO PISMO DAČIĆU NKPJ PREDALA ZAHTEV VUČIĆU ZA PODIZANJE BISTE SI ĐINPINGU INICIJATIVА ZA POSTAVLJANJE BISTE SI ĐINPINGU U BEOGRADU NKPJ-SKOJ U RADNOJ POSETI AMBASADI KUBE

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A