TUŽBA PROTIV NATO PROMOTERA JELENE MILIĆ

Zbog kleveta, uvrede časti i zlonamernog obmanjivanja javnosti SKOJ će pred nadležnim sudskim organima podneti krivičnu prijavu protiv CEAS i Jelene Milić. Takođe, SKOJ će zvanično zatražiti od Saše Jankovića, zaštitnika građana Srbije da po službenoj dužnosti osudi govor mržnje i podnese prijavu pred nadležnim organima zbog govora mržnje i kleveta CEAS i Jelene Milić na račun SKOJ-a.

Celokupan tekst saopštenja:

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije protestuje protiv besramnog i zlonamernog klevetanja Centra za evroatlanske integracije na čelu sa Jelenom Milić u studiji “Širom zatvorenih očiju –Jačanje ruske meke moći u Srbiji” u kojoj se tendeciozno, netačno i drsko naš Savez naziva “pro-kremaljskom strukturom”.

Na taj način CEAS besramno i lažljivo obmanjuje javnost i kleveće SKOJ aludirajući da naš Savez radi za interese i pod komandom zvanične Moskve. Reč je o notornoj laži koju širi opskurna pro-imperijalistička i pro-NATO organizacija čiji je očigledni zadatak da u interesu zapadnog imperijalizma i njegove udarne vojne pesnice, svetskog teroriste NATO, širi neistine o proleterskim internacionalistima i antiimperijalistima udruženim u SKOJ, sve zarad interesa pljačkaškog krupnog kapitala.

Zbog kleveta, uvrede časti i zlonamernog obmanjivanja javnosti SKOJ će pred nadležnim sudskim organima podneti krivičnu prijavu protiv CEAS i Jelene Milić. Takođe, SKOJ će zvanično zatražiti od Saše Jankovića, zaštitnika građana Srbije da po službenoj dužnosti osudi govor mržnje i podnese prijavu pred nadležnim organima zbog govora mržnje i kleveta CEAS i Jelene Milić na račun SKOJ-a.

SKOJ obaveštava javnost da CEAS i njegova predvodnica Jelena Milić iznose notorne gluposti i laži. SKOJ niti finansira zvanična Moskva, niti SKOJ podržava kapitalističku društveno-političku orijentaciju aktuelnih ruskih vlasti. SKOJ u Rusiji podržava samo svoje sestrinske organizacije Lenjinski komunistički savez omladine (LKSM) i Revolucionarni komunistički savez omladine (boljševika) i ruski radni narod i omladinu u borbi za socijalizam i obnovu slavnog i velikog Sovjetskog Saveza, nepomirljvog protivnika zapadnog imperijalizma i NATO terorista čije interese zvanično zastupa Jelena Milić. Naše sestrinske organizacije LKSM I RKSM(b) su opozicione, mi njihovu politiku u potpunosti podržavamo, a upravo su one najveći kritičari buržoaskog režima u Moskvi.

SKOJ shodno svojoj internacionalističkoj orijentaciji u potpunosti podržava antiimperijalističku vladu Bašara El Asada, u kojoj se nalaze i nama sestrinske organizacije sirijskih komunista, i nesebičnu vojnu pomoć kojoj toj zemlji daje zvanična Moskva u borbi protiv islamskih fundamentalista iz redova ISIS-a i Al Nusre, stvorenih od strane zapadnog imperijalizma. SKOJ podržava antifašističku orijentaciju i poštovanje tradicije Velikog Otadžbinskog Rata, zvanične Moskve, kao presudnog segmenta u slamanju kičme naci-fašizma u drugom svetskom ratu. Sa druge strane SKOJ ne podržava buržoaski režim u Moskvi, protivi se svim segmentima njegove ekonomske politike i daje puno podršku ruskim komunistima u borbi za socijalizam i obnovu Sovjetskog Saveza. Naša srca kucaju za prvu zemlju socijalizma, Sovjetsku Rusiju, ali odbijamo da nas bilo ko netačno naziva promoterima Putinove vlasti, jer mi to nismo.

Koliko su podaci CEAS-a netačni, nestručni i budalasti (čime ćemo se pozabaviti u tužbi), između ostalog najbolje ilustruje tvrdnja organizacije Jelene Milić da je SKOJ “neregistrovan”. To je najobičnija laž jer je SKOJ kao udruženje građana registrovan u APR-u što se lako da proveriti. To što su promoteri zločinačkog NATO lenji da provere taj podatak ne znači da imaju pravo da sa lažima izlaze u javnost.

SKOJ koristi ovu priliku da pošalje vatrene pozdrave velikom ruskom narodu i omladini, naročito našim drugovima komunistima i ponosnom proletarijatu te srpskom i drugim jugoslovenskim narodima bratske zemlje.

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije

Beograd,

3.jun 2016. godine

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA AMBASADE DNR KOREJE IZ ŠTAMPE IZAŠAO 44. GLASNIK SKOJ-A ODRŽANA PROJEKCIJA FILMA BITKA ZA ALŽIR SOLIDARNOST SA GRČKIM KOMUNISTIMA – FAŠISTIČKE BANDE DALJE RUKE OD ČLANOVA KNE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN OSLOBOĐENJA OPOVA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A