SVEČANA AKADEMIJA POVODOM 100. GODINA OKTOBARSKE REVOLUCIJE

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) imaju veliku čast i zadovoljstvo da Vas pozovu na obeležavanje velikog jubileja – 100. godina „Crvenog oktobra“!

Povodom jednog veka od Velike oktobarske socijalističke revolucije organizovaćemo Svečanu akademiju 07. novembra s simboličnim početkom u 19:17 časova u Beogradu, u svečanoj sali hotela „Astoria“ koji se nalazi na adresi Milovana Milovanovića 1, na Savskom trgu, preko puta Glavne železničke stanice.

Predviđen je bogat kulturno-umetnički program, muzički nastupi i recitacije progresivne revolucionarne poezije, projekcije dokumentarnog i filmskog materijala kojim ćemo predstaviti hronologiju događaja iz oktobra 1917. uz političke govore, poruke internacionalističke solidarnosti, referate i ocene važnosti i aktuelnosti „Crvenog oktobra“, njegovog odjeka na našem području, inspiraciji i podstreku koji je imao i ima u progresivnoj borbi naroda naše zemlje i celog sveta. Uz posluženje i dobru atmosferu koja se izvesno očekuje, specijalne goste i predstavnike ambasada progresivnih zemalja, Svečana akademija će biti lepa prilika i povod za druženje koje ne treba propustiti!

Ulaz na Svečanu akademiju je slobodan.

SLAVA VELIKOJ OKTOBARSKOJ SOCIJALISTIČKOJ REVOLUCIJI!

RADNI NARODE U NOVE POBEDE!

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd 21.10.2017.

 

Please follow and like us:

Pratite nas na:

Facebook
Google+
http://www.skoj.org.rs/svecana-akademija-povodom-100-godisnjice-velike-oktobarske-socijalisticke-revolucije">
Twitter
YouTube

NAJNOVIJE:

NEUSPELI POKUŠAJ ATENTATA NA PREDSEDNIKA MADURA VELIKI JUBILEJ, 115. GODINA SRPSKE SOCIJALDEMOKRATSKE PARTIJE OTKAZAN ANTIFAŠISTIČKI KAMP NA TREŠNJICI VELIKA POBEDA ANTIFAŠIZMA U SRBIJI BORBENOM KAMPANJOM PROTIV PRINUDNIH ISELJENJA