SVEČANA AKADEMIJA POVODOM 100. GODINA OKTOBARSKE REVOLUCIJE

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) imaju veliku čast i zadovoljstvo da Vas pozovu na obeležavanje velikog jubileja – 100. godina „Crvenog oktobra“!

Povodom jednog veka od Velike oktobarske socijalističke revolucije organizovaćemo Svečanu akademiju 07. novembra s simboličnim početkom u 19:17 časova u Beogradu, u svečanoj sali hotela „Astoria“ koji se nalazi na adresi Milovana Milovanovića 1, na Savskom trgu, preko puta Glavne železničke stanice.

Predviđen je bogat kulturno-umetnički program, muzički nastupi i recitacije progresivne revolucionarne poezije, projekcije dokumentarnog i filmskog materijala kojim ćemo predstaviti hronologiju događaja iz oktobra 1917. uz političke govore, poruke internacionalističke solidarnosti, referate i ocene važnosti i aktuelnosti „Crvenog oktobra“, njegovog odjeka na našem području, inspiraciji i podstreku koji je imao i ima u progresivnoj borbi naroda naše zemlje i celog sveta. Uz posluženje i dobru atmosferu koja se izvesno očekuje, specijalne goste i predstavnike ambasada progresivnih zemalja, Svečana akademija će biti lepa prilika i povod za druženje koje ne treba propustiti!

Ulaz na Svečanu akademiju je slobodan.

SLAVA VELIKOJ OKTOBARSKOJ SOCIJALISTIČKOJ REVOLUCIJI!

RADNI NARODE U NOVE POBEDE!

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd 21.10.2017.

 

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

ZAJEDNIČKA DEKLARACIJA 20 EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA SKOJ UČESTVOVAO NA ONLINE KONFERENCIJI EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA POKRENUTA INICIJATIVA „ZAUSTAVIMO PRIVATIZACIJU APOTEKA BEOGRAD“ ČETNIČKA OMLADINA HOĆE DA KOLJE ALEKSANDRA ĐENIĆA STOP PRODAJI SAVA CENTRA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A