SKOJ POKRENUO “GLASNIK”, PORTAL I VIDEO PRODUKCIJU

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) obaveštava javnost da je pored štampanog izdanja “Glasnika”, organa Centralnog komiteta SKOJ-a ( zvaniči naziv lista je “Glasnik SKOJ-a” ali u oficijelnoj upotrebi je i skraćeno ime “Glasnik”)  pokrenuo i video izdanje, emisiju “Glasnik” i internet izdanje pregleda vesti “Glasnik”.

“Glasnik” je video produkcija SKOJ-a u okviru koje Prvi sekretar Aleksandar Đenić i drugi aktivisti Saveza komentarišu aktuelne političke teme u zemlji i svetu.

“Glasnik” donosi pregled najaktuelnijih vesti u zemlji i inostranstvu, u vezi sa antikapitalističkom i antiimperijalističkom borbom.

Video produkcija “Glasnik” i pregled vesti “Glasnik” postavljaju se na sajt Saveza komunističke omladine Jugoslavije  –  http://www.skoj.org.rs/glasnik/

Štampani primerk “Glasnika SKOJ-a” možete uzeti u sedištu Nove komunističke partije Jugoslavije (NKPJ) u Beogradu na adresi Ustanička  17 , naručiti ga preko emaila : skoj1919@gmail.com ili pozivom na telefon +381 64 0860492.

Takođe, na mejl : skoj1919@gmail.com možete slati sugestije, predloge i pitanja koja želite da čujete ili o njima čitate u “Glasniku”.

Sekretarijat SKOJ-a,

10.06.2018.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

učiti učiti i samo učiti POLITIČKA DEBATA: ZNAČAJ PARTIJSKE ŠKOLE U IDEOLOŠKOM OBRAZOVANJU KOMUNISTA MLADI KOMUNISTI – HEROJI INDIJE POLITIČKA ŠKOLA: ULOGA AVANGARDNE PARTIJE U KLASNOJ BORBI STANIMO NA PUT POKUŠAJIMA FALSIFIKOVANJA ISTORIJE DRUGOG SVETSKOG RATA ODRŽANA PROMOCIJA GLASNIKA U SUBOTICI I NOVOM SADU

IZAŠAO 39. BR. GLASNIKA

IZAŠAO 39. BR. GLASNIKA