SKOJ POČEO KAMPANJU ZA SMENU SAŠE JANKOVIĆA

Savez komunističke omladine Jugoslavije je započeo kampanju za smenu Saše Jankovića protestom ispred zgrade Zaštitnika građana. Naš omladinski savez je protestovao, jer gospodin Janković nije odgovorio na naše pismo da po službenoj dužnosti tuži Jelenu Milić predsednicu Centra za evroatlanske studije, koja je našu organizaiju optužila da je prokremaljska. Delegacija naše organizacije je gospodinu Jankoviću predala pismo u kom traži da on podnese ostavku zbog svog nesavesnog rada i zbog zloupotrebe institucije Zaštitnika građana. Naši aktivisti su nosili parole „Saša Janković – američki plaćenik“ i trasnparente „Zaštitinik buržoazije – neprijatelj naroda“.

Skupu se obratio Prvi sekretar SKOJ-a, drug Aleksanadar Đenić je istakao da Saša Janković pokazaje dvostruke aršine, odnosno jedno lice prema prozapadnim organizacijama, a drugo prema komunistima i drugim progresivnim organizacijama i građanima, tako da on ne može biti objektivni Zaštitnik građana. Istakao je i da Saša Janković u Srbiji želi da sprovede politiku zapadnog imperijalizma, a ne interese građana.

SKOJ početi sa sakupljanjem potpisa koji će se predati Narodnoj Skupštini koja je nadležna da razreši Sašu Jankovića, jer smatramo da čovek koji je miljenik zapada i koji je jedan od mogućih kandidata zapadnog impreijalizma za predsedika republik,e ne može valjano da obavlja ovu funkciju.

Ostavka za Sašu Jankovića!

Saša Janković – američki plaćenik!

Zaštitnik buržoazije – neprijatelj naroda!

Sekretarijat SKOJ-a

Beograd, 20.08.2016.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

PRILOG O SKOJ-u NA TV VESTI PODRŠKA SOCIJALISTIČKOJ KUBI IZ SRBIJE SKOJ POTPISAO ZAJEDNIČKU IZJAVU SOLIDARNOSTI SA NARODOM PALESTINE  BILBORDI INICIJATIVE ZA POSTAVLJANJE BISTE PREDSEDNIKU NR KINE PODRŠKA NARODU PALESTINE

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A