SKOJ ORGANIZUJE “NARODNE STRAŽE”

U cilju sprečavanja da se gnusni napadi ultradesničarskih vandala na Grobnicu narodnih heroja na beogradskom Kalemegdanu nastave, Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) organizovaće “Narodne straže” koje će, u svojstvu odgovornih građana, redovno obilaziti Grobnicu narodnih heroja i u slučaju da primete vandalske aktivnosti odmah o tome obavestiti nadležne organe i preduzeti druge zakonom dozvoljene mere da se prekršaj onemogući.

 

“Narodne straže”, sastavljene od aktivista i simpatizera SKOJ-a, Grobnicu narodnih heroja će obilaziti i na taj način je čuvati sve dok Javno preduzeće “Beogradska tvrđava” ne obezbedi video nadzor tog spomenika.

 

SKOJ od JP “Beogradska tvrđava” zahteva da pojača nadgledanje Grobnice narodnih heroja kako vandali opet ne bi izvršili svoje nedelo.

 

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

Beograd,

17.12.2020.

 

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA AMBASADE DNR KOREJE IZ ŠTAMPE IZAŠAO 44. GLASNIK SKOJ-A ODRŽANA PROJEKCIJA FILMA BITKA ZA ALŽIR SOLIDARNOST SA GRČKIM KOMUNISTIMA – FAŠISTIČKE BANDE DALJE RUKE OD ČLANOVA KNE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN OSLOBOĐENJA OPOVA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A