SKOJ ODRŽAO PROMOCIJU GLASNIKA U SUBOTICI

Članovi subotičkog komiteta Saveza komunističke omladine Jugoslavije održali su u subotu, 08.02.2020. promociju najnovijeg, 39. broja Glasnika SKOJ-a na glavnom gradskom trgu u Subotici. Veliki broj Subotičana imao je priliku da se upozna sa našim listom, kao i sa borbom naše organizacije za prava studenata, mladih radnika i srednjoškolaca u Srbiji. Ovom prilikom, SKOJ je još jednom poslao poruku građanima Subotice da jedino solidarna borba čitavog radnog naroda može uništiti eksploatatorski kapitalizam i doneti sreću i blagostanje čitavom narodu.

 

Pored promocije našeg lista, naši aktivisti iz Subotice, zajedno sa aktivistima iz Beograda su organizovali radne akcije na uređivanju prostora Mini Jugoslavije, na čijem tlu će se u bliskoj perspektivi održati manifestacije koje će imati za cilj promociju progresivnih ideja, a u čijim realizacijama će učestovati i naša organizacija.

 

 

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

 

Beograd,

 

09.02.2019.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJ UČESTVOVAO NA SKUPU PROTIV REVIZIJE ISTORIJE U BOLONJI ODRŽAN SKUP PROTIV PRIVATNIH IZVRŠITELJA U ORGANIZACIJI NKPJ i SKOJ-a – KOMUNISTI PREDALI PISMO VUČIĆU SKUP PROTIV IZVRŠITELJA U ORGANIZACIJI NKPJ I SKOJ-a ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE SKOJ-a, FGC (ITALIJA) i MS (HRVATSKA) VENECUELA ODBACUJE NAPAD AMERIČKE VLADE NA VENECUELANSKU AVIOKOMPANIJU CONVIASA

SKUP PROTIV IZVRŠITELJA

SKUP PROTIV IZVRŠITELJA