SILEDŽIJE SZS DALJE RUKE OD RADNIH LJUDI

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije osuđuju sinoćnji divljački napad na radnike JKP „Gradska čistoća“ u Terazijskom tunelu u Beogradu od strane ostrašćenih Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih jurišnika.

 


Razlog za napad na ljude koji su samo radili svoj posao je potpuno skandalozan, odnosno na njih su SZS siledžije fizički nasrnule, maltretirale ih i lepile plakate i nalepnice po njima, samo zato što su izvršavali svoju dužnost i čistili grad, u konkretnom slučaju Terazijski tunel.

 

NKPJ i SKOJ upozoravaju buržoaske nasilnike iz redova SZS da drže svoje ruke dalje od radničke klase te da naša Partija i omladinski Savez neće tolerisati ugrožavanje bezbednosti ljudi koji žive od svoga rada. NKPJ i SKOJ zahtevaju od policije da odmah pronađe počinioce ovog grozomornog napada a javnost pozivaju da se solidariše sa radnicima JKP „Gradska čistoća“ koji su bili njegove žrtve.

 

Sekretarijat Nove komunističke partije Jugoslavije,

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

Beograd,

24. 02. 2019.

 

Pratite nas na:

Facebook
Twitter
YouTube

NAJNOVIJE:

ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE KJO, SKOJ i MS – SRP ZAJEDNIČKA DEKLARACIJA KOMUNISTIČKIH I RADNIČKIH OMLADINA EVROPE SRAMNA ŠETNJA UZ LAGANJE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN POBEDE SAOPŠTENJE SKOJ-a U APRILSKOM IZDANJU CENA BILTENA

POTPIŠI ANTI-NATO PETICIJU