SAŠA JANKOVIĆ DUŽAN DA TUŽI SAŠU JANKOVIĆA

Delegacija Saveza komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) podnela je zahtev zaštitniku građana Saši Jankoviću da po službenoj dužnosti tuži zaštitnika građana Sašu Jankovića. Razlog za taj potez je taj što je na svom twitter nalogu, Saša Janković optužio SKOJ da je prorežimska organizacija, zbog protesta koji je organizovan a na kome je zatražena njegova ostavka.

Podsećanja radi, Saša Janković nije se udostojio ni da odgovori na pismo SKOJ-a u kome je iznet zahtev da po službenoj dužnosti tuži Jelenu Milić, direktorku Centra za evoratlantske studije, jer je našu organizaciju optužila da je” prokremaljska”.

Podsećamo Sašu Jankovića da je njegova dužnost da štiti interese svih građana, a ne da svoj posao obavlja selektivno, navijački i pristrasno. Saša Janković u svom radu postupa nedopustivo i neprofesionalno jer jedan aršin ima za organizacije i pojedince koji su naklonjeni zapadnom imperijalizmu, a prava onih građana koji mu se protive u potpunosti ignoriše . Svojom smešnom ali drskom konstatacijom da je SKOJ prorežimska organizacija Saša Janković je ponovo pokazao da se svrstava na stranu reakcije i da u njegovom radu nema nikakve objektivnosti. Stoga, je SKOJ počeo sa prikupljanjem potpisa za smenu Saše Jankovića sa pozicije zaštitnika građana koja će biti predata Narodnoj skupštini.

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

8. septembar 2016.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

učiti učiti i samo učiti POLITIČKA DEBATA: ZNAČAJ PARTIJSKE ŠKOLE U IDEOLOŠKOM OBRAZOVANJU KOMUNISTA MLADI KOMUNISTI – HEROJI INDIJE POLITIČKA ŠKOLA: ULOGA AVANGARDNE PARTIJE U KLASNOJ BORBI STANIMO NA PUT POKUŠAJIMA FALSIFIKOVANJA ISTORIJE DRUGOG SVETSKOG RATA ODRŽANA PROMOCIJA GLASNIKA U SUBOTICI I NOVOM SADU

IZAŠAO 39. BR. GLASNIKA

IZAŠAO 39. BR. GLASNIKA