PROMOCIJA 38. GLASNIKA SKOJ-a ODRŽANA U SUBOTICI

Gradski komitet Saveza komunističke omladine Jugoslavije u Subotici je u nedelju, 29. decembra organizovao promociju Centralnog organa naše omladinske organizacije GLASNIK-a SKOJ-a. Na promociji lista, bio je prisutan Prvi sekretar SKOJ-a drug Aleksandar Đenić, član sekretraijata SKOJ-a drug Miloš Krtinić i član CK SKOJ-a, drug Miloš Karavezić. U punoj sali Radničkog Univerziteta, građani Subotice su znatiželjno želei da se upoznaju sa našim radom, stavovima i tamama u našem listu.

 

Pre promocije lista, naša delegacija je obišla prostor “Mini Jugoslavija – Yugoland”, prostor koji se nalazi na 2.5 hektara sa ciljem da čuva tradicije socijalističke Jugoslavije. Tokom naše posete, održani su sastanci sa drugom Goranom Gabrićem ispred ovog udruženja, sa željom da se naša saradnja u budućnosti produbi.

 

Pre same promocije lista, Subotički aktiv je održao sastanak sa rukovodstvom SKOJ-a. Postojale su brojne ideje i dogovorene su aktivnosti za naredni period. Istaknuto je da se klasni karakter borbe naše omladinske organizacije i proleterski internacionalizam posebno moraju isticati u multikulturalnoj sredini kao što je Subotica. Drugovi i drugarice iz Subotice su bili zainteresovani za brojne teme iz rada organizacije u Srbiji i svetu, a rukovodstvo organizacije ih je o tome informisalo. Zaključeno je da će SKOJ u Subotici krenuti u novu ofanzivu, a da rezultati koji su u radu vidljivi, moraju biti još bolji u nardnom periodu.

 

Sekretarijat SKOJ-a,

30. 12. 2019,

Beograd.

Pratite nas na:

Facebook
Twitter
YouTube

NAJNOVIJE:

FORMIRAN KOMITET SKOJ-a u LOZNICI NKPJ ZAHTEVA UKIDANJE DISKRIMINATORSKOG IZBORNOG ZAKONA OMLADINSKA POLITIČKA ŠKOLA “IVO LOLA RIBAR” ORGANIZUJE PREDAVANJE: KLIMATSKE PROMENE IZ KLASNE PERSPEKTIVE BRUTALNI NAPAD NA PROGRESIVNE INDIJSKE STUDENTE NOVOGODIŠNJA ČESTITKA NKPJ I SKOJ

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 38. BROJ GLASNIKA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 38. BROJ GLASNIKA