PROMOCIJA 38. GLASNIKA SKOJ-a ODRŽANA U NOVOM SADU

Gradski komitet Saveza komunističke omlaidne Jugoslavije u Novom Sadu, je u subotu, 28. decembra organizovao promociju Centralnog organa naše omladinske organizacije GLASNIK-a SKOJ-a. Na promociji lista, bio je prisutan Prvi sekretar SKOJ-a drug Aleksandar Đenić, kao i sekretar za međunarodne odnose NKPJ, drug Marijan Kubik. Pored, promocije lista, rukovodstvo novosadskog aktiva SKOJ-a je održalo radni sastanak sa drugom Aleksandrom Đenićem i dogovorene su aktivnosti za naredni period.

 

Nakon samog sastanka, napravljena je tribina u kojoj su se naši članovi i simpatizeri upoznali sa temama u našem listu. Pored diskusije o temama koje su obeležile aktuelni broj GLASNIK-a, učesnici tribine su se želeli upoznati sa stavovima NKPJ i SKOJ-a po brojnim pitanjima, na šta su naši kadrovi davali odgovore. Promocija našpeg lista je završena u kasne sate nakon duge i plodotvorne diskusije.

 

 

Serekarijat SKOJ-a,

30. 12. 2019. godine,

Beograd.

Pratite nas na:

Facebook
Twitter
YouTube

NAJNOVIJE:

FORMIRAN KOMITET SKOJ-a u LOZNICI NKPJ ZAHTEVA UKIDANJE DISKRIMINATORSKOG IZBORNOG ZAKONA OMLADINSKA POLITIČKA ŠKOLA “IVO LOLA RIBAR” ORGANIZUJE PREDAVANJE: KLIMATSKE PROMENE IZ KLASNE PERSPEKTIVE BRUTALNI NAPAD NA PROGRESIVNE INDIJSKE STUDENTE NOVOGODIŠNJA ČESTITKA NKPJ I SKOJ

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 38. BROJ GLASNIKA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 38. BROJ GLASNIKA