PRIJEM ČLANOVA SKOJ-A U SUBNOR

U Svečanoj sali SUBNOR-a u subotu 23.03.2013. godine obavio se prijem članova beogradskog aktiva SKOJ-a u redove boraca i poštovaoca NOR-a. Posle uvodne reči potpredsednika Bore Ercegovca i Milana Ateljevića u kojima je istaknut značaj ovog čina i važnost za budućnost u radu SUBNOR-a u Beogradu i u celoj Srbiji, skupu se obratio Prvi sekretar SKOJ-a Aleksandar Banjanac koji je naglasio značaj borbe za tekovine NOR-a u sadašnjem vremenu. Takođe, drug Banjanac je posebno istakao da je borba za tekovine NOR-a neraskidiva od borbe za socijalizam/komunizam, jer samo tako ona može imati svoju punu suštinu i afirmaciju.

Istaknuto je da će se i ostale organizacije i aktivisti SKOJ-a iz drugih delova Srbije takođe kolektivno učlaniti u svoje mesne odbore SUBNOR-a.

Posle svečanih govora pristupilo se uručenju knjižica članovima SKOJ-a od strane predsednika beogradskih aktiva SUBNOR-a. Posle podele knjižica mlađi drugovi su nastavili druženje sa članovima SUBNOR-a.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA AMBASADE DNR KOREJE IZ ŠTAMPE IZAŠAO 44. GLASNIK SKOJ-A ODRŽANA PROJEKCIJA FILMA BITKA ZA ALŽIR SOLIDARNOST SA GRČKIM KOMUNISTIMA – FAŠISTIČKE BANDE DALJE RUKE OD ČLANOVA KNE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN OSLOBOĐENJA OPOVA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A