PAVLE BIHALI I LEVIJATAN PRETE SEKRETARU SKOJ-a

 

U ponedeljak, 21. 12. 2020. godine u večernjim satima, Pavle Bihali i Levijatan su putem instagram naloga uputili pretnje smrću članu sekretarijata SKOJ-a, drugu Milošu Karaveziću, kao i to da će mu pre toga prebiti noge i rebra. Pored psovanja “majke komunističke”, Pavle Bihali, izazavan “Narodnim stražama” koje čuvaju tokom dana spomnike narodnih heroja na Kalemegdanu u Beogradu, postavio je sliku druga Miloša Karvezića, na svoj instagram profil i pozvao na nejgov linč, jer je drug Karavezić dežurao ispred grobnica. Drug Miloš Karavezić je prijavio ovaj slučaj Ministarstvu unutrašnjih poslova, a Centralni komitet Saveza komunističke omladine Jugoslavije će zahtevati od nadležnih organa da ovaj slučaj reše.

 

 

Drug Miloš Karavezić je na 3. godini Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i jedan je od najboljih studenata sa prosečnom ocenom 9.15. On je stipendista svog grada, kao i Dositeja – fonda za mlade talente. S druge strane, Pavle Bihali i Levijatan koji su poznati po kriminalnim radnjama, ksenofobnim, parapolicijskim, fašističkim, rasističkim i terorističkim aktivnostima, se nikako ne mogu meriti sa snagom i veličinom druga Miloša Karavzića. Pavle Bihali i Levijatan predstavljaju grupu kriminalaca i huligana koji zastrašuju narod, otimaju siromašnim ljudima rasne pse i druge vredne životnje, prete migrantima i drugim nedužnim ljudima, te predstavljaju najgori talog u našem društvu, dok Miloš Karavezić kao jedan od najboljih studenata na jednom od najtežih fakulteta u našoj zemlji predstavlja ono najbolje što postoji u našoj zemlji.

 

Naš omladinski Savez žali što spominje slavno ime Pavle Bihalija, osnivača izdavčke kuće “Nolit”, koji je zbog svog jevrejskog porekla i članstva u Komunističkoj partiji Jugoslavije uhvaćen, mučen i kasnije ubjen od strane Gestapoa. Ova dva imena ne bi trebalo mešati, a nažalost, njegov potomak koji je dobio ime po svom slavnom pretku predstavlja uvredu za njegovog slavnog pretka i familiju.

 

 

Pavlu Bihaliju unuku i drugim kukavicama SKOJ poručuje da drže ruke dalje od druga Miloša Karavezića i da se ne igraju, jer će naš omladinski Savez, Nova komunistička partija Jugoslavije, Svetska federacija demokratske omladine (WFDY) i međunarodni komunistički pokret štiti člana sekretarijata SKOJ-a, kao i svakog drugog komunističkog kadra koji je na udaru reakcionara!

 

Ističemo da je antifašizam civilizacijska tekovina, te ćemo uvek postojano stajati na tim pozicijama. SKOJ će se uvek dosledno boriti protiv povampirenog fašizma, odnosno šovinističke i izdajničke politike koja je u interesu krupnog kapitala, a protiv narodnih interesa. Članovi SKOJ-a su sledbenici partizana, koji su predvođeni komunistima pobedili fašizam i kolaboracioniste koji su služili nacističkog okupatora i klali sopstveni narod. Komunisti, a posebno mladi komunisti se tom borbom ponose, jer nakon te veličanstvene pobede građen je pravedniji svet, koji je bio po meri čoveka, predsvaljao budućnost u kakvoj vredi živeti, koji je širio bratsvo i jedinistvo među narodima, a ne politiku mržnje i eksploatacije.

 

SKOJ poručuje kukavicama koje se kriju iza Pavla Bihaljia i Levijatana da drug Miloš Karavezić kao potomak partizana i kao komunista neće ustuknuti pred jalovim pretnjama. Komunisti su ljudi posebnog kova koji se ne plaše kukavičkih nasrtaja. Komunisti će se bezrezervno i bespoštedno boriti do poslednjeg daha i kapi krvi za svet bez eksploatacije, rasizma, fašizma, šovinizma, međunacionalne mržnje i svih drugih reakcionarnih oblika vladavine.

 

SKOJ poziva nadležne organe u Srbiji da slučaj pretnji drugu Karaveziću istraže i spreče ovaj teroristički čin.

 

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

 

Beograd,

22. 12. 2020.

 

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA AMBASADE DNR KOREJE IZ ŠTAMPE IZAŠAO 44. GLASNIK SKOJ-A ODRŽANA PROJEKCIJA FILMA BITKA ZA ALŽIR SOLIDARNOST SA GRČKIM KOMUNISTIMA – FAŠISTIČKE BANDE DALJE RUKE OD ČLANOVA KNE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN OSLOBOĐENJA OPOVA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A