ODRŽANA GRADSKA KONFERENCIJA SKOJ-a ZA PARAĆIN
U ponedeljak, 18. aprila održana je Konferencija Gradskog komiteta Saveza komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) za Paraćin. Na Konferenciji je bio prisutan i prvi sekretar SKOJ-a drug Aleksandar Đenić.

Sekretar GK SKOJ-a za Paraćin drug Jovan Veličković, koji je i član CK SKOJ-a, istakao je da se građani Paraćina žive veoma loše a da se privreda grada nalazi u katastrofalnoj situaciji.. U prilog toj činjenici najbolje govori podatak da je samo u prošloj godini grad napustilo 2.000 stanovnika. Drug Jovan Veličković je u svom izlaganju naglasio da na lokalnim izborima u Paraćinu NKPJ i SKOJ učestvuju na listi “Samostalni paraćinski socijalisti – Dostojanstveno za Paraćin” , jer je to jedina lista koja je progresivna i ima za cilj borbu radnog čoveka. On se zahvalio Partiji i SKOJ-u na podršci inicijativi paraćinskih komunista. Takođe je istakao da buržoaske partije preko svojih kadrova u privredi vrše pritisak na radnike da glasaju na izborima za partije koje skuže interesima krupnoga kapitala,, a da će u suprotnom dobiti otkaz.

Nakon održane konferencije, drugovi Jovan Veličkovć i Aleksandar Đeni održali su sastanak sa liderom Pokreta dostojanstveni Vesnom Živanović. Na sastanku je istaknuto da će se saradnja u budućnosti produbljivati i razvijati kako bi se poboljšao život građana Paraćina.

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd 19. 04. 2016. godine.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA AMBASADE DNR KOREJE IZ ŠTAMPE IZAŠAO 44. GLASNIK SKOJ-A ODRŽANA PROJEKCIJA FILMA BITKA ZA ALŽIR SOLIDARNOST SA GRČKIM KOMUNISTIMA – FAŠISTIČKE BANDE DALJE RUKE OD ČLANOVA KNE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN OSLOBOĐENJA OPOVA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A