OBELEŽEN DAN REPUBLIKE

U prostorijama centrale naše Partije i SKOJ-a u Beogradu, 28. novembra, u susret Danu Republike, održan je skup kojim smo obeležili ovaj važan datum.

Pored Dana Republike obležen je i rođendan klasika naučnog socijalizma Fridriha Engelsa, koji pada baš 28. novembra.

Konciznim govorom okupljenima se obratio drug Aleksandar Banjanac, Generalni sekretar NKPJ, koji je doveo u vezu dva važna datuma, Dan Republike i Engelsov rođendan. Takođe, skup je bio radnog karaktera, govorilo se o predstojećim aktivostima i važnim obavezama koje stoje pred nama, a koje je pobrojao drug Gensek.

U neformalnom druženju u centrali Partije i SKOJ-a, vođene su teoretske i političke diskusije i analize, a održane su čak i recitacije revolucionarne poezije koje su doadtno doprinele prazničnom raspoloženju i borbenom karakteru Dana Republike.

Svim građanim, radničkoj klasi, najšrim narodnim slojevima čestitamo Dan Republike, i poručujemo da ne odustajemo od borbe za istinsku republiku i istinski patriotizam, za socijalizam i Jugoslaviju.

Živeo Dan Republike!

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

29. 11. 2017.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SKOJ TRAŽI ULICU ZA MARADONU ZAJEDNIČKA DEKLARACIJA 20 EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA SKOJ UČESTVOVAO NA ONLINE KONFERENCIJI EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA POKRENUTA INICIJATIVA „ZAUSTAVIMO PRIVATIZACIJU APOTEKA BEOGRAD“ ČETNIČKA OMLADINA HOĆE DA KOLJE ALEKSANDRA ĐENIĆA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A