NOVO IZDANJE EDICIJE PROLETKULT

Obaveštavamo vas da je iz štampe izašla nova publikacije edicije „Proletkult“. Reč je o zborniku zapovesti maršala Staljina i maršala Tita oslobodiocima Beograda, izdanju posvećenom 70. godišnjici od oslobođenja glavnog grada naše zemlje, u kom se inače vodila jedna od najvećih bitaka u gradskim sredinama tokom Drugog svetskog rata, i imala je veliki uticaj na dalji tok pobede nad fašizmom kako u Jugoslaviji tako i drugde.

Objavljivanje izdanja „Staljin i Tito oslobodiocima Beograda“ nije značajno samo zbog slavljenja jubileja oslobođenja Beograda, već predstavlja i svojevrsno upozorenje da iako je katastrofalno poražen, fašizam ipak nije iščezao sa svetske političke scene. Aktuelna kriza kapitalizma mu je pomogla da se povampiri i ojača u mnogim zemljama koje ispaštuaju katastrofalne posledice strukturne i ciklične krize kapitalizma.

Tako ovo izdanje predstavlja upozorenje i podstrek progresivnoj borbi koja se i danas vodi protiv najreakcinarnije ideologije zla. Publikaciju je moguće naručiti preko elektronskih adresa: int_nkpj@yahoo.com i skoj@neobee.net a informacije možete dobiti i putem telefona 0112400628 ili 0645067061.

Redakcija Proletkulta,

03.12.2014

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

MLADI KOMUNISTI – HEROJI INDIJE POLITIČKA ŠKOLA: ULOGA AVANGARDNE PARTIJE U KLASNOJ BORBI STANIMO NA PUT POKUŠAJIMA FALSIFIKOVANJA ISTORIJE DRUGOG SVETSKOG RATA ODRŽANA PROMOCIJA GLASNIKA U SUBOTICI I NOVOM SADU PODRŠKA RADNICIMA RTV-a

IZAŠAO 39. BR. GLASNIKA

IZAŠAO 39. BR. GLASNIKA