NOVO IZDANJE EDICIJE PROLETKULT

Obaveštavamo vas da je iz štampe izašla nova publikacije edicije „Proletkult“. Reč je o zborniku zapovesti maršala Staljina i maršala Tita oslobodiocima Beograda, izdanju posvećenom 70. godišnjici od oslobođenja glavnog grada naše zemlje, u kom se inače vodila jedna od najvećih bitaka u gradskim sredinama tokom Drugog svetskog rata, i imala je veliki uticaj na dalji tok pobede nad fašizmom kako u Jugoslaviji tako i drugde.

Objavljivanje izdanja „Staljin i Tito oslobodiocima Beograda“ nije značajno samo zbog slavljenja jubileja oslobođenja Beograda, već predstavlja i svojevrsno upozorenje da iako je katastrofalno poražen, fašizam ipak nije iščezao sa svetske političke scene. Aktuelna kriza kapitalizma mu je pomogla da se povampiri i ojača u mnogim zemljama koje ispaštuaju katastrofalne posledice strukturne i ciklične krize kapitalizma.

Tako ovo izdanje predstavlja upozorenje i podstrek progresivnoj borbi koja se i danas vodi protiv najreakcinarnije ideologije zla. Publikaciju je moguće naručiti preko elektronskih adresa: int_nkpj@yahoo.com i skoj@neobee.net a informacije možete dobiti i putem telefona 0112400628 ili 0645067061.

Redakcija Proletkulta,

03.12.2014

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

ZAJEDNIČKA DEKLARACIJA 20 EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA SKOJ UČESTVOVAO NA ONLINE KONFERENCIJI EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA POKRENUTA INICIJATIVA „ZAUSTAVIMO PRIVATIZACIJU APOTEKA BEOGRAD“ ČETNIČKA OMLADINA HOĆE DA KOLJE ALEKSANDRA ĐENIĆA STOP PRODAJI SAVA CENTRA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A