NKPJ I SKOJ SE UPISALI U KNJIGU ŽALOSTI U AMBASADI VENECUELE

Delegacija Nove komunističke partije Jugoslavije i Saveza komunističke omladine Jugoslavije upisala se danas prva u Knjigu žalosti koja je povod smrti Predsednika Uga Čaveza otvorena u ambasadi Bolivarske Republike Venecuele u Beogradu.

Čim je Knjiga žalosti bila otvorena za javnost u 12 časova, u nju se upisao Genralni sekretar NKPJ drug Batrić Mijović, a zatim je to učinio i Prvi sekretar SKOJ-a i Izvršni sekretar naše Partije drug Aleksandar Banjanac.

U izjavama saučešća između ostalog, naši drugovi su istakli da smo u ovom teškom trenutku za narod Venecuele i sve progresivne ljude sveta, dužni da naša zajednička osećanja pretvorimo u još intenzivniju, solidarnu i složnu borbu za principe pravde, borbe za prava naroda, za jedan bolji, pravedniji i humaniji svet, za svet socijalizma. Predsednik Ugo Čavez je bio i ostaće jedan od najsnažnijih simbola te borbe.

REVOLUCIJA SE NASTAVLJA – VIVA CHAVEZ!

Beograd, 12. mart 2013.god.

grupna

gensek

aca

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

TOMO MONO NE VIČI NA RADNIKE I PODNESI OSTAVKU POBEDA STUDENATA! ZAUSTAVITI UKIDANJE STUDENTSKIH POLIKLINIKA LANE MOJE VRATI TANJUG NARODU ZAUSTAVITI UKIDANJE STUDENTSKIH POLIKLINIKA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A