NKPJ I SKOJ SE UPISALI U KNJIGU ŽALOSTI U AMBASADI VENECUELE

Delegacija Nove komunističke partije Jugoslavije i Saveza komunističke omladine Jugoslavije upisala se danas prva u Knjigu žalosti koja je povod smrti Predsednika Uga Čaveza otvorena u ambasadi Bolivarske Republike Venecuele u Beogradu.

Čim je Knjiga žalosti bila otvorena za javnost u 12 časova, u nju se upisao Genralni sekretar NKPJ drug Batrić Mijović, a zatim je to učinio i Prvi sekretar SKOJ-a i Izvršni sekretar naše Partije drug Aleksandar Banjanac.

U izjavama saučešća između ostalog, naši drugovi su istakli da smo u ovom teškom trenutku za narod Venecuele i sve progresivne ljude sveta, dužni da naša zajednička osećanja pretvorimo u još intenzivniju, solidarnu i složnu borbu za principe pravde, borbe za prava naroda, za jedan bolji, pravedniji i humaniji svet, za svet socijalizma. Predsednik Ugo Čavez je bio i ostaće jedan od najsnažnijih simbola te borbe.

REVOLUCIJA SE NASTAVLJA – VIVA CHAVEZ!

Beograd, 12. mart 2013.god.

grupna

gensek

aca

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

ZAJEDNIČKA DEKLARACIJA 20 EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA SKOJ UČESTVOVAO NA ONLINE KONFERENCIJI EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA POKRENUTA INICIJATIVA „ZAUSTAVIMO PRIVATIZACIJU APOTEKA BEOGRAD“ ČETNIČKA OMLADINA HOĆE DA KOLJE ALEKSANDRA ĐENIĆA STOP PRODAJI SAVA CENTRA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A