NKPJ I SKOJ PREDALI ZAHTEVA ZA ULICU SI ĐINPINGA


Predstavnici Nove komunističke partije Jugoslavije i Saveza komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) u subotu 30. januara predali su nadležnima u Skupštini grada Beograda  zahtev da jedna ulica u glavnom gradu Srbije ponese ime predsednika Narodne Republike Kine i generalnog sekretara Komunističke partije te zemlje, druga Si Đinpinga.

Drug Đinping je dao veliki lični doprinos kako bi došlo do kineske pomoći Srbiji tokom epidemije korona virusa. Predsednik Kine je omogućio da kineski lekari priteknu u pomoć svojim srpskim kolegama odmah po izbijanju epidemije u našoj zemlji, a takođe zaslužan je što je najveći broj isporučenih vakcina kojima Srbija raspolaže upravo iz Narodne Republike Kine.

Drug Si Đinping je osvedočeni prijatelj Srbije i njenog naroda i zaslužuje da za života dobije ulicu u našem glavnom gradu, Beogradu.

Sekretarijat
Nove komunističke partije Jugoslavije,
Sekretarijat
Saveza komunističke omladine Jugoslavije,
Beograd,
30. 01. 2021.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA AMBASADE DNR KOREJE IZ ŠTAMPE IZAŠAO 44. GLASNIK SKOJ-A ODRŽANA PROJEKCIJA FILMA BITKA ZA ALŽIR SOLIDARNOST SA GRČKIM KOMUNISTIMA – FAŠISTIČKE BANDE DALJE RUKE OD ČLANOVA KNE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN OSLOBOĐENJA OPOVA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A