BERNAR ANRI LEVI NIJE DOBRODOŠAO U BEOGRAD

Aktivisti Saveza komunističke omladine Jugoslavije su iskazali svoj protest protiv gostovanja lakeja imperijalizma, Bernara Anri Levija.  Naši aktivisti su ga gađali tortom i jajima i povicima „Nato ubico odlazi“ i „Ovaj gad se zalagao za bombardovanje Beograda“. Naši aktivisti su sprečili održavanje njegove tribine koja je za cilj imala promociju Zapadnog imperijalizma. Oni su razvili i transparent „Bernar Anri Levi podržava imperijalistička ubistva“.

Ovaj pseudo filozof, koji je gostovao na ovogodišnjem BEELDOKS-u, je poznat kao advokat imperijalizma, koji od strane inteligencije ima ulogu da opravda imperijalističke ratove koji za cilj imaju osvajanja tržišta i porobljavanje naroda. Ovaj janjičar među intelektualcima je podržavao bombardovanje naše zemlje i razbijanje Jugoslavije, a čuvena je i njegova izjava da je „Beograd trebalo bombarodvati 8 godina ranije“.

Bernar Anri Levi nije dobrodošao u Beograd!

Nato ubice nisu dobrodošle!

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije,

Beograd,

10. 05. 2017.

 

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

1. MAJ – NAŠ PRAZNIK, NAŠA GORDOST NKPJ I SKOJ PREDALI PROTESNO PISMO DAČIĆU NKPJ PREDALA ZAHTEV VUČIĆU ZA PODIZANJE BISTE SI ĐINPINGU INICIJATIVА ZA POSTAVLJANJE BISTE SI ĐINPINGU U BEOGRADU NKPJ-SKOJ U RADNOJ POSETI AMBASADI KUBE

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A