4. KONGRES SKOJ-a

“Komunizam je budućnost”

Obaveštavamo javnost da će se u nedelju 29. 4. 2018. godine, u Beogradu, održati IV Kongres Saveza komunističke omladine Jugoslavije, pod radnom parolom: „Komunizam je budućnost“! Tim povodom, dan ranije, 28. 4. 2018. godine biće održan međunarodni seminar povodom obeležavanja 200 godina od rođenja Karla Marksa: Značaj, perspektive i izazovi Marksove teorije u savremenom dobu.

Kongres će analizirati rad između dva Kongresa. Takođe, raspravljaće se raspravljati o planu i taktici, kao i o rezolucijama koje su potrebne da odrede dalji tok našeg omladinskog Saveza. Nakon debata i diskusija, biće izabran novi Centralni komitet, sekretarijat i Prvi sekretar SKOJ-a.

Pripreme i rad za IV Kongres SKOJ-a protiču u optimističkom raspoloženju, a ubeđeni smo da će analize i debate dovesti do novog kvaliteta u radu naše omladinske organizacije. U skladu sa optimizmom i vizijom koju nudimo progresivnoj omladini u Srbiji radna parola ovog kongresa će biti – KOMUNIZAM JE BUDUĆNOST!

Beograd,

06. 04. 2018. godine,

CK SKOJ-a.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

ZAJEDNIČKA DEKLARACIJA 20 EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA SKOJ UČESTVOVAO NA ONLINE KONFERENCIJI EVROPSKIH KOMUNISTIČKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA POKRENUTA INICIJATIVA „ZAUSTAVIMO PRIVATIZACIJU APOTEKA BEOGRAD“ ČETNIČKA OMLADINA HOĆE DA KOLJE ALEKSANDRA ĐENIĆA STOP PRODAJI SAVA CENTRA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A