4. KONGRES SKOJ-a

“Komunizam je budućnost”

Obaveštavamo javnost da će se u nedelju 29. 4. 2018. godine, u Beogradu, održati IV Kongres Saveza komunističke omladine Jugoslavije, pod radnom parolom: „Komunizam je budućnost“! Tim povodom, dan ranije, 28. 4. 2018. godine biće održan međunarodni seminar povodom obeležavanja 200 godina od rođenja Karla Marksa: Značaj, perspektive i izazovi Marksove teorije u savremenom dobu.

Kongres će analizirati rad između dva Kongresa. Takođe, raspravljaće se raspravljati o planu i taktici, kao i o rezolucijama koje su potrebne da odrede dalji tok našeg omladinskog Saveza. Nakon debata i diskusija, biće izabran novi Centralni komitet, sekretarijat i Prvi sekretar SKOJ-a.

Pripreme i rad za IV Kongres SKOJ-a protiču u optimističkom raspoloženju, a ubeđeni smo da će analize i debate dovesti do novog kvaliteta u radu naše omladinske organizacije. U skladu sa optimizmom i vizijom koju nudimo progresivnoj omladini u Srbiji radna parola ovog kongresa će biti – KOMUNIZAM JE BUDUĆNOST!

Beograd,

06. 04. 2018. godine,

CK SKOJ-a.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA AMBASADE DNR KOREJE IZ ŠTAMPE IZAŠAO 44. GLASNIK SKOJ-A ODRŽANA PROJEKCIJA FILMA BITKA ZA ALŽIR SOLIDARNOST SA GRČKIM KOMUNISTIMA – FAŠISTIČKE BANDE DALJE RUKE OD ČLANOVA KNE NKPJ I SKOJ OBELEŽILI DAN OSLOBOĐENJA OPOVA

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A